Samen naar een oplossing

Het is mijn doel om jou weer gelukkig te zien vertrekken… ik neem je probleem of situatie serieus, ik maak het mijn probleem en ga met jou en de mensen die erbij betrokken zijn het gesprek aan om het op te lossen.

Brede levenservaring

In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om veel verschillende mensen te hebben mogen ontmoeten: van bazen tot operators, van Nederlanders tot Chinezen, heethoofden en goedzakken. Eén ding is maar belangrijk: ieder mens mag zijn wie hij is, moet gerespecteerd worden om wie hij is. Natuurlijk houdt dat in dat mensen ook compromissen moeten sluiten.

Opgeloste dillema’s:

Familie: scheidingsconvenanten, ouderschapsplannen, pensioenverevening, kindergesprekken, internationale scheidingen, einde samenwonen, partner alimentatie, eindalimentatie, eigen woning, gemeenschap van goederen, fiscaliteit, eigen ondernemingen, schenkingen/erfenissen, vermogensvergelijkingen, en nazorg.

Arbeid & Zakelijk: met 20 jaar werkervaring in binnen- en buitenland heb ik veel dilemma’s mogen begeleiden: arbeidsconflicten, niet nagekomen contracten, (onterecht) inroepen van leningen, meningsverschillen tussen aandeelhouders, faillissementen, belasting geschillen, publiekrechtelijke procedures, en ziekte en herstelmeldingen.